Lotus Skin Clinic and Cosmetic Centre

This custom signage project required a large amount of precise folded aluminium composite panels to wrap around the front fascias to create an entirely new structure altogether. Two light boxes and an under-awning sign with opal acrylic logos and letters were needed to light both sides of the clinic for evening traffic. Needless to say, a complete site survey and accurate measurements of the exterior were needed.

.

The Client required a changeover from their existing structure to a more modern finish. Conceptual designs were submitted to both the client and centre management of the shopping centre to ensure all parties were always kept informed of any variances. Once the design was established we then drafted up and submitted full plans to all parties involved.

.

Variations were then made and narrowed down until a final submission was approved by both the client and the centre management. Production for all the aluminium composite panels were carried out first on our flatbed router table. This ensured all panels would be 100% accurate with their cuts and folds ready for a speedy installation.

.

The custom aluminium composite panels phase went to plan with the sidewalk being cordoned off partially to allow the signage to be installed. All light boxes were fitted and then wired up and tested by an electrician. Frosted etch vinyl was installed to the windows for privacy.

.

This project was a complete success. With all folded panels meeting perfectly, the signage has more than met the initial brief!